Even voorstellen

Dit zijn de vrijgezellen die meedoen aan B&B Vol Liefde

23 juni 2021 13:54 | amusement | Door Jorien Slager

© RTL
Komende zomer staat voor zes vrijgezelle B&B-eigenaren volledig in het teken van het vinden van ware liefde. Hier lees je welke vrijgezellen meedoen aan het nieuwe televisieprogramma B&B Vol Liefde dat ze moet gaan helpen bij deze missie.

De vrijgezellen wonen verspreid door heel Europa. Allemaal krijgen ze vier kandidaten op bezoek. Een soort Boer zoekt vrouw dus, maar dan op B&B's in plaats van op de boerderij. Bert, Caroline, Debbie, Jacob, Roxanne en Vincent gaan het liefdesavontuur aan. Hier onder stellen we ze aan je voor!

Bert

Bert is 59 jaar en woont op het Franse platteland. Hij heeft een eigen mening en wil dan ook een vrouw die stevig in haar schoenen staat. Iemand met initiatief die ook zelfstandig en ondernemend is. Zijn B&B verbouwde hij zelf met de hulp van vrienden. Bert leeft in het nu. De enige dames op zijn erf zijn momenteel de kippen, maar daar brengt hij graag verandering in.

Caroline

Caroline is 49 jaar en woont in Oostenrijk waar ze een stijlvolle lodge met vijf appartementen runt. Ze was ooit stewardess maar realiseerde zich door een zwaar ski-ongeluk dat het belangrijk is om je dromen na te jagen. Ze zoekt een sportieve man die ook van het goede leven houdt. Daarnaast moet hij over de nodige charme beschikken.

Debbie

Debbie is 31 en ze heeft een B&B in het Italiaanse Salerno. Ze is intelligent, ondernemend en heel erg single. Ze houdt van dansen (Latijns Amerikaanse dans om precies te zijn) en dit is een groot onderdeel van haar leven. Ze zoekt een gezellige, warme man die haar kan verrassen.

Jacob

Jacob is 60 jaar en hij woont al 35 jaar in het zonnige, Portugese Albufeira. Hij bezit een grote villa met tuin en tennisbaan aan de kust die hij in de zomer aan groepen verhuurt. Jacob is sportief, hij houdt van de natuur en van dieren. Hij zoekt een vrouw die eerlijk is en er voor openstaat om nog nieuwe dingen te leren.

Roxanne

Roxanne is 32 jaar en startte haar B&B in Brabant, in de monumentale woonboerderij van haar ouders. Ze is spontaan, staat positief in het leven en ze houdt van koken en reizen. Ook geniet ze van een beetje glamour, maar ze is wel lekker gewoon gebleven. In de tuin heeft ze namelijk gewoon haar klompen aan. Na een baan in de mode in Amsterdam, ging ze terug naar haar Brabantse roots. Ze zoekt een ondernemende, verzorgde vent die geniet van lekker eten.

Vincent

Vincent is 33 jaar en hij start binnenkort een B&B in Italië. Hij hoopt een leuke vrouw te ontmoeten die het echt ziet zitten om er samen een succes van te maken. Vincent houdt van wielrennen en natuurlijk van Italië. Daarom kocht hij met een compagnon een pand in het land van de pizza's en pasta's. Er moet nog een hoop gebeuren. Een spontane vrouw met een goede glimlach die ook initiatief neemt zou zijn droom compleet maken.

B&B Vol liefde wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en is vanaf 12 juli zeven weken lang elke maandag tot en met donderdag te zien bij RTL 4. Hier onder alvast een klein voorproefje!

Meer over