Waar is Tommy gebleven?

Na de uitzending van Boer Zoekt Vrouw van zondag bleef er een belangrijke vraag hangen boven de boerderijen. Waar is de labradoodle van Yvon.

De hele uitzending lang was Tommy nergens te bekennen en dat terwijl Yvon aan het begin van het seizoen van Boer Zoekt Vrouw toch beloofde dat Tommy het hele seizoen met haar mee zou gaan. Maar toen de presentatrice de logées van boer Jan afleverde op Texel, stapte er van alles uit de auto van Yvon, behalve dan Tommy de labradoodle.

Blote Madonna

Ook vorige week was Tommy mondjesmaat aanwezig. Hij gaf alleen acte de présence in het beginshot. En dat terwijl de populariteit van de hond, die van de boeren bijna oversteeg. Of zou dat de reden zijn van zijn afwezigheid? Gelukkig twittert Tommy nog wel volop. Over de blote Madonna op de kamer van boerin Bertie bijvoorbeeld.

En gelukkig houdt Tommy ook vieze Geert goed in de gaten.

Ollie

Tommy is trouwens niet de enige beroemde labradoodle. De Amsterdamse Ollie is al jaren een ster. Dutch Dog Ollie heeft een eigen Facebook-pagina, een single, videoclip en zelfs een snacklijn met hondeneten bij de Appie.

Afbeelding

Meer over: