Nieuw idool

We missen Diederik Gommers op televisie

19 mei 2020 13:33 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
De coronacrisis heeft een aantal nieuwe BN'ers voortgebracht. De meest geliefde onder hen is zonder twijfel Diederik Gommers. En nu Diederik niet meer iedere week aanschuift bij een talkshow wordt hij gemist. We willen hem terug!

Diederik Gommers liet als voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care wekelijks bij Jinek of Op1 zijn licht schijnen over de IC-capaciteit in de Nederlandse ziekenhuizen. Dankzij zijn heldere, open en rustige manier van uitleggen, gingen alle kijkers toch iedere keer weer redelijk blij en gerustgesteld naar bed. 

Sekssymbool

Gommers werd door zijn optredens ook een soort onwaarschijnlijk sekssymbool, geliefd bij mannen en vrouwen. Twitteraar Jaap Friso stelt dan ook voor om Diederik Gommers -nu het goed gaat met de IC-bedden- toch in talkshows uit te nodigen en hem desnoods de waterstanden te laten oplezen of over zijn hond te praten. 

Fanclub

Hij krijgt massaal bijval op zijn suggestie. Er wordt een fanclub met buttons gesuggereerd en vrouwen bekennen zelfs verliefd te zijn geworden op de arts. Iets cynischer aangelegde mensen denken dat we Diederik vanaf augustus sowieso massaal op televisie zullen terugzien wanneer de tweede coronagolf arriveert.  

Meer over