Romantische choreografie├źn

Wendy en Juvat vormen setje bij Flirty Dancing

14 augustus 2019 09:58 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS/Tom Cornelissen
De geruchten zijn waar: Wendy van Dijk (47) is het gezicht van Flirty dancing, het datingprogramma met danspasjes. Ze krijgt versterking van choreograaf Juvat Westendorp (30).

SBS bevestigde het presentatieduo nadat eerder al sterke aanwijzingen naar buiten kwamen

Romantiek

In een vrolijk, licht romantisch filmpje introduceert Wendy de opzet van het programma: singles studeren los van elkaar een dans in die ze tijdens hun eerste ontmoeting op een romantische locatie met elkaar moeten opvoeren. De hoop is dan dat de vonk overspringt. Wendy verzorgt de presentatie, de choreografie is in handen van Juvat die samen met Wendy een blijk van zijn kunne gaf.

Liefde op het eerste gezicht

In het filmpje krijgt Juvat geen moment het woord, maar in een interview met Nu.nl verklaart de danser te geloven in liefde op het eerste gezicht. Ook vindt hij dat de klik tussen hem en Van Dijk goed is en dat ze hem het vertrouwen en de ruimte geeft te floreren. Het is de eerste presentatieklus van Juvat die als acteur vooral bekend is door zijn rollen in GTST, De Spa en de Onze Jongens films. Ook won hij het eerste seizoen van Boxing stars.

Flirty dancing is vanaf zondag 8 september om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Meer over