Bij RTL 4

Wendy in september te zien met This Time Next Year

Het heeft even geduurd, maar This time next year heeft een uitzenddatum. De nieuwe show van Wendy van Dijk beleeft donderdag 13 september haar debuut bij RTL 4.

RTL Boulevard bevestigt dat het programma in de uitzendschema's van september staat.

2016

This time next year werd eind 2016 al aangekondigd door Wendy toen ze een kandidatenoproep deed. Ze zocht mensen die in één jaar tijd een grote wens of droom wilde laten uitkomen. Veel afvallen, vliegangst overwinnen en een verre reis maken of proberen zwanger te worden. Gaandeweg het jaar worden de mensen gevolgd om te zien hoe het er voor staat.

2017

Afgelopen jaar werden de kandidaten geselecteerd en vonden de voorgesprekken plaats in de studio. Inmiddels een jaar later is bekend of de deelnemers hun doelstelling bereikt hebben. Dat was voor Wendy ook een verrassing: "Tussendoor filmen ze zichzelf en krijgen ze soms bezoek van een cameraploeg. Daar ben ik niet bij. Dus als ik de mensen weer in de studio ontvang, is het ook voor mij een verrassing of ze hun doelen hebben gehaald. Het zit vol emoties: van ontroering en spanning tot teleurstelling en humor."

This time next year is vanaf donderdag 13 september te zien rond 20.30 uur bij RTL 4.

Meer over:

Reageren