Wendy van Dijk en Johnny de Mol presenteren nieuwe talentenjacht

Johnny de Mol en Wendy van Dijk gaat samen op zoek naar kinderen met een uitzonderlijk talent in een nieuw RTL-programma.

Wendy van Dijk gaat na The Voice Kids opnieuw op zoek naar jonkies met een bijzonder talent in een splinternieuwe RTL-show. De blondine wordt bijgestaan door niemand minder dan Johnny de Mol.

Talentenjacht 

In de nieuwe talentenjacht kunnen kinderen van 6 tot 14 jaar hun uitzonderlijke talent tijdens een auditieronde kenbaar maken aan televisiekijkend Nederland. “In zes auditieafleveringen komen de meest opzienbarende acts voorbij waar de jonge toptalenten al jaren keihard aan werken. Want zo goed word je niet zomaar”, vertelt een woordvoerder van RTL aan de Telegraaf.

Wendy van Dijk & Johnny de Mol

RTL meldt dat het om een ‘’serieuze talentenshow’’ gaat. “Bijna iedereen kent ze wel van YouTube en Facebook: van die ukkies die je opeens omver blazen met hun kunsten. Wendy van Dijk en Johnny de Mol geven deze megatalentjes een volwaardig podium”, aldus de zegsman.¬†

De kans is groot dat het nieuwe programma de opvolger is van Holland’s Got Talent. De talentenshow stopte vanwege het vertrek van Gordon uit de jury.

Meer over:

Reageren