Televizier & TherMOLmeter

Is Peggy door dankzij flinke dosis mazzel?

14 oktober 2020 13:36 | amusement | Door Televizier

© Televizier
In de bloedstollende zesde aflevering van Wie is de Mol? zagen miljoenen kijkers hoe Peggy doorstootte naar de volgende aflevering, terwijl ze in de test vol voor Ron ging, die het spel op zijn beurt juist moest verlaten. Hoe dit kan? Wout van de TherMOLmeter heeft er wel een idee over.

Dat de makers van Wie is de mol? dit extra jubileumseizoen nóg harder hun best doen om er een tof programma van te maken, wordt elke week weer duidelijk. Met begrijpelijke opdrachten, slimme, gemotiveerde deelnemers en verrassende wendingen met een helikopter, is Wie is de Mol? Renaissance wekelijks een feestje om naar te kijken.

Tygo en Nikkie

Toch gebeuren er ook onverklaarbare dingen en aflevering 6 was daar geen uitzondering op. De aflevering eindigde met een dubbele executie waarbij de fanatieke Patrick en de goeiige Ron helaas naar huis moesten. Tygo en Nikkie waren dankzij hun ontsnapping uit het fort door zonder test te maken en Jeroen en Peggy maakten de test zo goed dat ze mochten blijven.

Peggy

Met name bij Peggy Vrijens gebeurde er iets geks. De actrice zei in de voice-over vol voor Ron Boszhard te gaan, maar Ron ging naar huis. Dat kan twee dingen betekenen. Namelijk dat ze de mol is óf dat ze zonder het te weten ook antwoorden gaf die zowel voor Ron, als voor de mol opgingen... 

Wie dat is weet Molloot Wout van het fanaccount De TherMOLmeter. Bekijk zijn nieuwste video hieronder:

 

Follow the money

Wie verdiende het meeste geld? De TherMOLmeter rekende het uit:
 

Meer over