Vanaf najaar 2021

Dit zijn de deelnemers van Het Perfecte Plaatje

19 april 2021 19:45 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Fans van Het perfecte plaatje kunnen alvast scherpstellen: de makers hebben de tien nieuwe amateurfotografen voor het aankomende seizoen onthuld. Het blijkt een bonte mix bekende Nederlanders.

RTL Boulevard mocht de tien topfotografen in spé presenteren, niet geheel toevallig want Bridget Maasland is één van de deelnemers.

Mix & match

Net zoals de vorige vijf seizoenen bestaat ook deze reeks uit een bonte mix bekende gezichten die allemaal met camera, statief en een set lenzen aan de slag gaan. Naast Bridget zijn actrices Georgina Verbaan en Abbey Hoes van de partij, presentatoren Frits Sissing en Patrick Martens nemen eveneens de camera ter hand, zangers Jaap Reesema, Ruth Jacott en rapper Donnie zorgen voor de muzikale noten. Voetballer John Heitinga en de dansende acteur Juvat Westendorp maakt het gezelschap compleet. 

Naaktshoot

In een eerste reactie bleek dat de sfeer er al goed in zat. Patrick Martens had nog nooit zo'n grote lens in z'n handen gehad, Ruth Jacott verheugde zich op de naaktshoot en van Georgina hoeft niet elke foto even scherp te zijn. De BN'ers hebben nog even om te oefenen, pas in het najaar is de zesde reeks van Het perfecte plaatje, met presentator Tijl Beckand en jurylid William Rutten, te zien bij RTL 4.

Meer over