Afwezig in GTST...

Molloten weten het zeker: Ludo doet mee aan Wie is de Mol?

15 november 2020 09:49 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Molloten en soapfans zijn het eens: de afwezigheid van Ludo in GTST heeft maar één zinnige verklaring: acteur Erik de Vogel doet mee aan Wie is de Mol?

Ieder jaar is weer de vraag welke BN'ers meedoen aan Wie is de Mol? Met nog een ruime maand te gaan tot de start van het nieuwe seizoen speculeren fans er lustig op los.

Ludo is dood

Momenteel is Eriks personage Ludo Sanders al weken vermist op zee in GTSTMolloten en soapfans menen dat de schrijvers niet zomaar de grootste soapschurk aan de zijlijn zouden houden als Erik niet zelf iets te doen had. Omdat de opnametijden van Wie is de Mol? ongeveer samenvallen in de periode dat de Ludoloze afleveringen van de soap gedraaid zijn, vindt menig soapminnend molloot het al een uitgemaakte zaak. Ze hebben zelfs al bijpassend beeld gemaakt.

Romancing the globe

Een ander bewijs voor Eriks deelname is zijn opvallende afwezigheid op social media. Samen met zijn vrouw Caroline de Bruijn post hij geregeld foto's van tripjes, culturele uitstapjes en andere uitjes. Door corona ligt reizen een beetje stil, toch valt het op dat hun gedeelde Romancing the globe account al sinds half juni niets meer gepost heeft. Mogelijk omdat ze niet samen op reis konden? Eerder werden ook Soy KroonJett Rebel, Michelle Willemsen en Nicolaas Veul aan het programma gelinkt omdat ze ten tijde van de opnames afwezig waren op social media. 

Het nieuwe seizoen Wie is de Mol? start op zaterdag 2 januari 2021. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Erik and Caroline (@romancingtheglobe)

Meer over