Wilt u de taart volspuiten?

Wij willen ook een koninklijke aflevering van Heel Holland Bakt

17 december 2019 13:33 | amusement | Door Irma Tomas

© BBC One
Op de BBC was maandagavond een speciaal kerstkookprogramma te zien met Kate Middleton, prins William en kookprinses Mary Berry. En dat was een doorslaand succes. Nu willen wij ook graag koken met koning Willem-Alexander, koningin Máxima en misschien de prinsessen, als ze het leuk vinden.

Baklegende Mary Berry van The great British bake-off presenteerde A Berry Royal Christmas waarin ze met Kate en William een feestmaal bereidde voor het goede doel. Op het eind deed het koninklijke duo ook nog een wedstrijdje toetjes maken. Het mooiste moment kwam toen Mary Berry (84) aan Kate vroeg om een taart vol te spuiten. 'Als u me even laat zien hoe dat moet', antwoordde Kate. 

Máxima met een slagroomspuit

Hoe leuk zou het zijn om Willem-Alexander en Máxima onder leiding van een strenge doch rechtvaardige Janny en Robèrt de slagroomspuit ter hand te zien nemen? Misschien is Willem-Alexander -zonder dat wij dat weten- wel een geweldig baktalent en schudt hij zo een hazelnootschuimtaart uit zijn mouw. Misschien zou het spektakelstuk van Máxima instorten net voordat de jury komt kijken. Dit zou in alle gevallen een doorslaand succes worden. Kortom, wij willen een koninklijke aflevering van Heel Holland bakt

Jan Slagter

Jan Slagter haalde Piet Paulusma naar Omroep MAX, hij opende een eigen verpleeghuis en voorziet bijna eigenhandig alle armlastige Roemeense bejaarden van eten. Dan moet de koninklijke familie geen probleem zijn. Volgend jaar? 

Meer over