'Ik ben ook echt heel moe'

Wilfred Genee mogelijk ook weg bij VI als Johan Derksen stopt

22 juli 2021 11:21 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Wilfred Genee acht het niet ondenkbaar dat ook bij stopt met Veronica inside als Johan Derksen in 2022 met pensioen gaat. 

In gesprek met weekblad Story geeft Wilfred toe dat hij twijfelt of zijn toekomst nog wel bij Veronica inside ligt.

Ambities

Johan Derksen maakte eerder dit jaar bekend dat hij stopt met televisie zodra het contract dat hij in 2018 tekende afloopt. Rond die tijd loopt ook het contract van Wilfred af, wat hem doet nadenken over zijn ambities en zijn toekomst bij het voetbalpraatprogramma: "Ik weet heel eerlijk gezegd niet of ik nog doorga als Johan stopt. Dat heeft niet zozeer met hem te maken, als wel met mijn eigen ambitie. Ik weet niet of die dan nog hier ligt". 

Oranjezomer

Een mogelijke reden voor Genees uitspraken is het slopende schema van De oranjezomer waar hij momenteel in zit. Van juni tot juli maakte hij naast zijn radioshow ook twee uitzendingen van De oranjezomer per avond. Vooraf had hij niet goed ingeschat waar hij aan begon: "Ik ben ook echt heel moe, maar ik wilde ons team deze zomer echt samen hebben. Het had door de ruzie die we vorig jaar hebben gehad ook allemaal afgelopen kunnen zijn."

Meer over