Opnames

Yvon Jaspers kondigt twaalfde seizoen Boer Zoekt Vrouw aan

12 april 2021 09:19 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Linelle Deunk

Boer zoekt vrouw-fans kunnen opgelucht ademhalen. Nog dit jaar wordt er namelijk een nieuw seizoen van hun favoriete programma opgenomen.

Yvon Jaspers maakte zondagavond het voornemen van KRO-NCRV bekend in de 90 spruiten special van het populaire programma, waarmee de presentatrice bijna 1,7 miljoen kijkers trok.

Echte liefde

"Als het afgelopen uur iets heeft aangetoond, dan is het wel dat Boer zoekt vrouw voor echte liefde zorgt. En daar willen wij nog wel een tijdje mee doorgaan. Dit jaar al", zo kondigde Yvon het nieuwe seizoen aan.

Oproep 

De presentatrice deed daarna een oproep aan alle vrijgezelle boeren en boerinnen van Nederland om zich op te geven. Een uitzenddatum voor het twaalfde seizoen werd nog niet genoemd door de presentatrice, maar in het najaar van 2021 moeten alle boeren voorgesteld worden aan heel Nederland.

1,5 meter 

Het nieuws van zondag staat haaks op de verklaring van KRO-NCRV in december, toen men aangaf het niet te zien zitten om te draaien in coronatijd. "Op 1,5 meter afstand is verliefd worden lastig en dat is nu net precies wat we met Boer zoekt vrouw hopen te bereiken", was destijds de overtuiging.

Kijkcijfers

Wellicht dat de kijkcijfers het team van Boer zoekt vrouw en KRO-NCRV uiteindelijk de drempel over hebben geholpen. Sinds 2004 is het dateprogramma namelijk steevast het best bekeken programma. Wekelijks kijken er namelijk minimaal drie miljoen mensen naar de liefdesavonturen van de boeren.

Meer over