Yvon Jaspers wil Rimkes vader Stoffel vragen voor nieuw BZV-seizoen

Stoffel, de vader van Rimke, stal de harten van het Boer Zoekt Vrouw-publiek toen boer Tom en Rimke bij hem op bezoek gingen. Yvon Jaspers merkte dat ook.

De Friese boer Stoffel verscheen in Boer Zoekt Vrouw omdat zijn dochter Rimke de keuze was van boer Tom. Veel kijkers van het programma waren ontzettend gecharmeerd van Stoffel en zouden hem graag in een volgend BZV-seizoen terugzien:


Stoffel

100%NL-dj Lex Gaarthuis stelde presentatrice Yvon Jaspers de vraag of Stoffel mee kan doen aan een nieuwe reeks. Yvon reageerde positief: "Ik zal hem eens vragen, of hij daar zin in heeft!"

Ada

Yvon denkt dat een deelname aan Boer Zoekt Vrouw misschien niet eens nodig is voor Stoffel: "Het kan ook zo zijn dat iedereen hem nu gezien heeft en dat de brieven nu al binnenstromen. En dat hij als wij weer gaan beginnen al lang aan de vrouw is." Sommige kijkers linkten Stoffel aan de vrolijke Ada, die door boer Geert naar huis werd gestuurd:


Ada deed onlangs in Shownieuws een oproep voor een spontane man die sterk in het leven staat. Mogelijk voldoet Stoffel wel aan Ada's wens, maar hij heeft dan stevige concurrentie: de mannen staan in de rij voor Ada!

Lees ook:
Een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw zal nog even op zich laten wachten.

Meer over: