Zangeres Eva Simons in jury Idols

7 januari 2016 11:05 | amusement | Door Televizier

Het talentenjachtprogramma Idols maakt zijn comeback en daar horen natuurlijk kersverse juryleden bij. Zangeres Eva Simons en dj Ronald Molendijk nemen plaats in de jury naast Martijn Krabbé. 

RTL Boulevard liet dit woensdag weten. Eva Simons, die zelf in 2004 meedeed aan de show Popstars: The Rivals, heeft haar carrière te danken aan een talentenjacht. Dj Ronald Molendijk draait al sinds jaar en dag in het Rotterdamse uitgaansleven en zat eerder in een formatie met Jeroen Rietbergen (man van Linda de Mol). 

Van presentator naar jurylid

Op oudejaarsavond kwam naar buiten dat Martijn Krabbé, die we vooral kennen als presentator van Idols en The Voice of Holland, plaatsneemt achter de jurydesk. Wie het vierde lid wordt van het beoordelingspanel is nog niet bekend. 

Nieuwe gezichten

De presentatie is in handen van Lieke van Lexmond en Ruben NicolaiBN’ers die de drie nieuwe juryleden voor gingen zijn : Gordon, Jerney Kaagman, Edwin Janssen, Eric van Tijn, Henkjan Smits en John Ewbank. Vooral Jamai en Jim hebben de vruchten geplukt van hun deelname aan Idols. 

Meer over