Streaming-tips

Niets leuks op tv? Stream deze zomerse series en films op Ziggo/HBO

12 juli 2021 16:58 | amusement | Door Jorrit van Broekhoven

Of je nu op vakantie gaat of niet: dankzij de laptop of tablet zijn je favoriete streamingdiensten altijd binnen handbereik. Ook deze zomer blijven ze jou voorzien van leuke nieuwe series en films. Hier zie je wat Ziggo/HBO deze zomer voor jou in petto heeft, met elke week een nieuwe zomerse titel.

Betty op HBO/Ziggo

Voor skaters zijn de lange zomerdagen de perfecte tijd om hun ollies en kickflips te perfectioneren. De comedyserie Betty is een spin-off van de film Skate Kitchen en volgt een groepje van vijf skateboardmeiden die een plekje willen veroveren in de door mannen gedomineerde skatescene van New York. Ook privé raken de levens van de jonge vrouwen met elkaar vervlochten. De eerste twee seizoenen van Betty zie je bij Ziggo met Movies & Series XL.

Meer over Betty bij Guidinc.

Coyote

Mexico is het land van Cancun en Acapulco, maar ook van drugskartels en mensensmokkel. Ben Clemens werkte meer dan dertig jaar als grenswacht bij de grens tussen de Verenigde Staten en Mexico. Als hij na zijn pensioen een wanhopige vrouw illegaal de grens over helpt, haalt hij zich daarmee een hoop problemen op de hals. Hij komt in de greep van een Mexicaans drugskartel, dat hem aan het werkt zet. Een spannende misdaadserie met Michael Chiklis, bekend van de politieserie The Shield.

Meer over Coyote bij Guidinc.

Breeders 

Martin Freeman - bekend van de Britse versie van The Office en de drie Hobbit-films - putte uit zijn eigen ervaringen als ouder toen hij deze luchtige comedyserie bedacht. Paul en Daisy Haggard (Martin Freeman en Ally Grant) hebben hun handen vol aan zoon Luke en dochter Ava. In het tweede seizoen van Breeders zijn de kinderen wat ouder, maar dat betekent niet dat ze ook gemakkelijker zijn. Integendeel!

Meer over Breeders op Guidinc.

 

The White Lotus 

In een idyllisch resort op Hawaii ontvangt manager Armond steenrijke toeristen, die gebukt gaan onder hun luxeproblemen en neuroses. Een mooie mix van comedy, drama en satire met amusante personages en behoorlijk wat venijn. Deze miniserie telt zes afleveringen.

Meer over The White Lotus bij Guidinc.

Meer over