Echte liefde?

Zo is het afgelopen tussen Cora en Koop in Boer Zoekt Vrouw

11 april 2022 12:01 | amusement | Door Esther Hut

© KRO-NCRV

Wie gisteravond Boer Zoekt Vrouw zat te kijken viel meteen met de neus in de boter. Boer Evert was aan de beurt voor een keuzemoment en dat zorgde voor een grappige plottwist.

Aan de keukentafel draait Evert er geen doekjes om en stuurt Cora naar huis. Hij vertelt haar nog wel dat hij het fijn vond en het eten hartstikke lekker vond. Dat wou hij haar nog wel even zeggen. En toen kwam het antwoord van Cora wat niemand verwachtte: “Nou, dan ga ik een deurtje verder. Naar Koop, die is ook alleen en leuk.”

Lees ook: Michiel van boerin Janine heeft alsnog de liefde gevonden Klik hier

Echte liefde?

Met twee in aluminium verpakte stukjes appeltaart rijdt Cora met Yvon naar Evert zijn broer. En Koop vindt het geweldig. Hij vertelt dat hij meteen al lange gesprekken had met Cora. En zegt dat ze best even mag blijven hoor. Maar dan nu natuurlijk de hamvraag. Is er echt liefde opgebloeid tussen de twee?

“Ik overviel Koop ermee”

Cora geeft in een video op de website van Boer Zoekt Vrouw het verlossende antwoord. “Ik had eigenlijk de eerste dag dat ik binnenkwam al heel leuk contact met Koop. Natuurlijk overviel ik Koop gigantisch. Die wist ook niet wat hij eraan had. Alles draait om Evert en dan opeens komt een van de vrouwen bij hem langs en zegt: Ik vind jou eigenlijk ook wel leuk. Dus ik zei al meteen tegen Koop: Je moet het niet zien dat Cora denkt die boer wordt het niet dan ga ik naar de volgende. Want zo werkt het natuurlijk niet.”

Koop was natuurlijk gecharmeerd van Cora en uiteindelijk hebben ze ook elkaars telefoonnummers uitgewisseld en app contact gehad. Maar dan zegt Cora: “We hebben toch besloten om niet verder te gaan.”

Veel geleerd

Helaas voor Cora is dat dus ook op niets uitgelopen, maar ondanks dat heeft ze er veel van geleerd zegt ze. "Ik denk dat ik het té graag wilde. Maar het heeft me ook veel gebracht. Cora mag er ook zijn."

Mis niks: Download de vernieuwde TVgids.nl app Download nu

Meer over