Zus Gordon lekt identiteit kersverse echtgenoot

26 November 2017 11:54 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

De identiteit van Gordons' nieuwe man had geheim moeten blijven tot de ontknoping van Gordon gaat trouwen... maar met wie? Toch ligt de naam van de echtgenoot al op straat.

Ook al vond de bruiloft in het diepste geheim plaats aan de andere kant van de wereld, het mocht niet baten: dankzij social media lekte de naam van de ware. 

Opmerkelijk

Naar verluidt heeft Gordon gekozen voor Manuel Schiavi. Al bij de eerste date in Rome was duidelijk dat de entertainer als een blok viel voor de knappe steward/psycholoog die op loopafstand van zijn ouders woont. Dat Goor mannen uit Noord-Nederland, Limburg en Vlaanderen afwees vanwege de afstand, maar uiteindelijk ja zegt tegen een Italiaanse bruidegom die niet van plan is te verhuizen is opmerkelijk te noemen. 

Lydia bevestigt

Toch wordt het gerucht dat Manuel de nieuwe meneer Heuckeroth is bevestigd door Gordons zus Lydia, zo meldt celebritysite Slebs. Op hun site plaatsten ze een screenshot van een Facebookbericht waarin Lydia reageert op het nieuws dat ze er een zwager bij heeft. Daarin laat ze er geen onduidelijkheid over bestaan: voor haar is het allang oud nieuws.

Afbeelding

Diabetes

Overigens hebben Gordon en zijn zus niet de meest warme band. De twee vangen elkaar met regelmaat in het openbaar vliegen af. Zo liet Lydia bijvoorbeeld vorig jaar aan Shownieuws weten dat Gordon niet zo zielig moest doen over zijn diabetes.

Wordt het Manuel of niet? Op donderdag 14 december weten we het zeker. 

Lees ook: Dit zijn de vijf mogelijke mannen van Gordon

Meer over