Column Carlo Boszhard

Carlo Boszhard is geen fan van de Australische Married at First Sight

26 januari 2022 10:43 | columns | Door Carlo Boszhard

© RTL/Televizier
Carlo Boszhard is wel fan van Prince Charming maar niet van de Australische versie van Married at First Sight. En hij heeft een Instagram-tip voor de nodige humor. 

Storm,

Als ik dit schrijf is de uitzending van BOOS nog niet online. Maar een echt stilte voor de grote storm, kan ik het niet noemen. Er zijn alleen maar slachtoffers. Voordat de bom barst is eigenlijk alles al kapot. De beslissing van RTL om nu op vrijdag I Can See Your Voice uit te zenden is begrijpelijk. Wie van televisie houdt mist The Voice, maar die ‘Voice’ is nu terecht voor de slachtoffers en hun verhaal.

Daarom richt ik me nu op twee dingen voor de storm: humor en liefde. Liefde in de ogen van Prince Charming voor zijn ware Jacob. Twee mooie mannen die samen ontdekken of ze die magische vonk voor elkaar voelen. Toen Videoland me belde of ik het eindgesprek met de mannen wilde doen was ik vereerd. Mijn Prins Herald en ik zijn al weken fan van één van de mooiste Videoland-series van dit moment. Net als de gesprekken bij Married at first sight voelt dit nooit aan als werk. Ik zit vol nieuwsgierigheid op de eerste rij te luisteren naar mensen die zich kwetsbaar op durven te stelen. Echte verhalen van echte mensen, dat is wat mij boeit.

Daarom kan ik wellicht minder goed wennen aan de Australische versie van Married, die voelt meer als een ‘over de top’-versie van Goede Tijden, Slechte Tijden. Prince Charming kent ook veel drama, maar de zoektocht naar echte liefde door echte mensen blijft leidend.

Nog iets wat voor de nodige ontlading kan zorgen is humor. Voordat u denkt dat ik met een serie of film kom, nee: de tip is het Instagram-account van actrice Tina de Bruin. Ze heeft daar een aantal typetjes op staan die een eigen serie verdienen. Niet zo’n serie als Kees & Co waar diezelfde Tina een brave doorsnee meid moest spelen, want ze kan zoveel meer.

De dame die altijd blijft lachen is mijn favoriete typetje op haar instagram-account. Hond Marcel dood, vriendin Lenie die haar altijd laat zitten. Alles gaat mis, maar ze blijft lachen. De timing, stemgebruik en de teksten zijn zo ongelofelijk grappig dat ik iedereen die in een dip zit dit kan aanbevelen. Ga naar @Tina10A voor een storm aan humor.

Meer over