Column

Carlo's zomer vol geheimen

30 juli 2019 14:28 | columns | Door Carlo Boszhard

© RTL
Geen komkommertijd of zomertijd maar geheimentijd. Jawel, ik draag er zelfs drie bij me deze zomer. Over elk geheim kan ik een uitgebreide column schrijven, maar dat mag niet want daarvoor is het nog te vroeg.

In medialand worden de meeste plannen bedacht in de zomer, maar moeten meestal bewaard worden tot na de zomer als ze gepresenteerd worden aan het grote publiek.

Knie

Het eerste geheim bracht iets vervelends met zich mee: een overbelaste knie. Of gedetailleerder, waarschijnlijk een afgescheurde meniscus, maar ook dat houdt de dokter – tot na de scan – geheim. De hele vakantie ben ik met dit eerste geheim bezig geweest. Gelukkig heb ik een vriend die mij begrijpt, want een weekje even helemaal niets doen in Italië mondde uit in een weekje repeteren aan het zwembad. Wat is toch het geheim van mijn partner, hoor ik u denken.

Peter van der Vorst

Het tweede geheim heeft te maken met Peter van der Vorst. Natuurlijk heb ik RTL gevraagd of ik hier in deze column mag onthullen wat het is. Maar tijdens dit schrijven heeft RTL nog geen antwoord gegeven.

The masked singer

Geheim nummer drie zijn de opnames van het programma The masked singer. Alles rondom het showprogramma is één groot geheim. Niemand mag weten wie de gemaskerde zangers zijn. Team Gerard Joling en team Carlo Boszhard moeten raden wie er schuil gaan achter de maskers.

Married at first sight

De rest is……oh wacht, een sms van RTL. Komt net binnen! Ik mag geheim nummer twee onthullen. Daar komt ie dan: ik volg Peter van der Vorst niet alleen op in deze column, ik word ook de nieuwe presentator van Married at first sight. Toen Peter me vroeg zei ik volmondig; ‘Ja, ik wil!’ Laat dat geen geheim zijn.

Meer over