Peter van der Vorst weet al hoe Married at First Sight afloopt

Het tweede seizoen van Married at First Sight is twee weken geleden begonnen en Peter van der Vorst heeft alle vertrouwen in een goede afloop.

'Honderden mannen en (vooral) vrouwen hadden zich aangemeld in de hoop dat ze op deze manier hun ware liefde zouden ontmoeten voor het altaar. Want dat is de crux in dit programma: je trouwt met een wildvreemde van wie je de voornaam niet eens weet. Daarna ga je elkaar pas leren kennen. En dat allemaal op basis van gedegen wetenschappelijk onderzoek. Onze experts hebben dit seizoen weer vier stellen kunnen matchen. En natuurlijk hebben we geleerd van de ervaringen en resultaten van vorig jaar.

Patty en Bram

Toen waren Patty en Bram het stel bij wie de vonk echt oversloeg. Zij zijn nog steeds supergelukkig met elkaar en hét bewijs dat de wetenschap liefde min of meer kan voorspellen. Vooral biologisch waren ze een perfect match en daarom is daar dit jaar nog meer de nadruk op gelegd. Ook is er een theoloog aan het team toe­gevoegd die van tevoren met alle kandidaten gesprekken voert over de manier waarop ze in het leven staan en hoe ze over spirituele en religieuze zaken denken. Verder zorgen we ervoor dat de ­koppels voordat ze op huwelijksreis gaan nog een extra sessie met onze psycholoog hebben, zodat ze hopelijk het experiment langer kunnen en willen volhouden.

Huwelijksreis

Vorig jaar besloten drie van de vier ­koppels namelijk al tijdens de huwelijksreis om het bijltje erbij neer te gooien. Of dit allemaal genoeg is om minimaal één succeskoppel voort te brengen? Tja, ik weet het al, maar zeg lekker nog niks. Behalve dan dat het een serie vol zéér onverwachte ­ontwikkelingen wordt. Kijk zelf maar.'

Reageren? Dat kan via Twitter: @petervdvorst

Meer over:

Reageren