Vooruitblik

Zien: De eerste beelden van de Videoland-serie Ewout in de Verslavingskliniek

15 mei 2024 15:04 | documentaire | Door Judith Regeling

© RTL
Na jaren het programma Verslaafd gepresenteerd te hebben, zoekt Ewout Genemans het eens verder van huis. In zijn nieuwe Videoland-reeks Ewout in de Verslavingskliniek bezoekt hij een verslavingskliniek in Zuid-Afrika.

Benieuwd? De eerste beelden zijn nu te zien!

Ewout in de Verslavingskliniek

Van Gordon tot Dave Roelvink en van Rick Brandsteder tot Koen Kardashian, diverse BN'ers reisden de afgelopen jaren al af naar het prachtige Zuid-Afrika om daar af te kicken. Maar waarom eigenlijk daar? Om die vraag te beantwoorden, vertrekt Ewout Genemans in zijn nieuwe Videoland-serie Ewout in de Verslavingskliniek naar een kliniek in Kaapstad waar vooral Nederlanders onder behandeling zijn.

Ewout gaat hier natuurlijk niet zomaar naartoe. Hij hoopt het vertrouwen van enkele verslaafden te winnen voor openhartige gesprekken waarin zij eerlijk naar zichzelf moeten kijken.

Boeiende gesprekken

Hoewel we niet te veel willen verklappen, lijkt Ewout zijn doel te bereiken. In de eerste beelden zien we een jonge vrouw openhartig vertellen over haar verslavingen aan speed, Xanax, diazepam, slaapmiddelen en ketamine. Ook deelt iemand hoe hij alles kwijtraakte door zijn alcoholverslaving.

Bekijk hieronder snel de rest van de beelden!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Wanneer is Ewout in de Verslavingskliniek te zien?

Ewout in de Verslavingskliniek is vanaf 22 mei 2024 wekelijks te zien bij Videoland

Meer over