Formule 1-fans opgelet

PowNed zendt binnenkort Viaplay-documentaires over Max Verstappen uit

16 augustus 2023 15:23 | documentaire | Door Tessa Kok

© Markus Berger / Red Bull Content Pool

Goed nieuws voor fans van Formule 1 en Max Verstappen, want omroep PowNed zendt binnenkort de tweedelige documentaire Verstappen - Lion Unleashed uit op televisie.

En dat is nog niet alles, want ook het drieluik Max Verstappen: Anatomy of a Champion wordt over een tijdje uitgezonden.

Verstappen - Lion Unleashed

In Verstappen - Lion Unleashed blikt Nederlandse superster Max Verstappen samen met zijn vader Jos en manager Raymond Vermeulen terug op het zinderende Formula 1 seizoen van 2021 en zijn wereldkampioenschap. In het tweede deel van de documentaire wordt door Max, Jos, Max' manager en David Coulthard teruggekeken op het recordbrekende seizoen van 2022, waarin Max voor de tweede keer wereldkampioen werd. Verstappen - Lion Unleashed wordt donderdag 24 en vrijdag 25 augustus om 17:20 uur uitgezonden op NPO 1.

Max Verstappen: Anatomy of a Champion

Max Verstappen werd geboren in een familie van autocoureurs en risiconemers. De verwachtingen lagen altijd hoog. Zijn jeugd bestond uit zowel opoffering als onvoorwaardelijke liefde en heeft hem gemaakt tot de kampioen die hij nu is. De driedelige documentaire geeft kijkers een uniek kijkje in zijn leven.

Kijkers worden meegenomen in zijn reizen, fotoshoots, voorbereidende gesprekken en natuurlijk de wedstrijden. Daarnaast reflecteren Max en zijn familie over zijn opvoeding; de basis voor het grote succes dat hij heeft. Deze driedelige docu is vanaf maandag 18 september wekelijks om 21:12 uur te zien op NPO 3.

Beide documentaires over Max Verstappen zijn straks ook te streamen op NPO Start.

Meer over