Borstkanker

Actrice Shannen Doherty (48) is terminaal

4 februari 2020 23:18 | informatief | Door Irma Tomas

© ANP
Actrice Shannen Doherty, die het meest bekend is van Beverly Hills 90210, heeft terminale borstkanker. Dat vertelde ze vandaag in een Amerikaanse talkshow.

Shannen vertelde in het programma Good morning America dat haar borstkanker zich in stadium 4 bevindt. Dat betekent dat er uitzaaiingen zijn in andere delen van het lichaam. In 2015 werd voor het eerst borstkanker bij de actrice vastgesteld. Na behandeling leek het beter te gaan maar volgens Shannen kwam de borstkanker in begin vorig jaar hevig terug. 

Rechtszaak

Ze wilde haar ziekte geheim houden maar omdat ze een rechtszaak heeft lopen tegen de verzekeringsmaatschappij van haar huis, zouden de papieren over haar gezondheid sowieso openbaar worden. Shannen koos er daarom maar voor om het nieuws zelf bekend te maken. 

4 miljoen

Het huis van Shannen in raakte beschadigd door brand. Ze kreeg 1,1 miljoen dollar terug van de verzekering maar volgens Shannen is de schade veel groter, namelijk 4 miljoen. Ze vindt dat de verzekeringsmaatschappij haar nu belet om de laatste periode van haar leven rustig door te brengen. 

Luke Perry

Shannen werd wereldberoemd doordat ze Brenda speelde in Beverly Hills 90210. Vorig jaar was ze nog te zien in de reboot van die serie. Haar grote liefde in Beverly Hills 90210, Luke Perry, overleed vorig jaar na een zware beroerte

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ShannenDoherty (@theshando) op

Meer over