Arrold van Miljoenenjacht gaat in hoger beroep

11 januari 2018 13:36 | informatief | Door Televizier

© RTL

Arrold van den Hurk kan nog steeds niet verkroppen dat hij 4,5 jaar geleden in de finale van Miljoenenjacht te vroeg op de rode knop drukte. Van der Hurk verloor afgelopen jaar de rechtszaak maar gaat in hoger beroep.

Tijdens de rechtszaak vier maanden geleden, vroeg advocaat Peter Plasman aan de rechter of zijn cliënt niet alsnog het finalespel mocht afmaken omdat Arrold van de zenuwen per ongeluk te vroeg op de rode knop had gedrukt. Maar volgens de rechter kan dat nu eenmaal gebeuren bij spannende spelletjes. „Het is volstrekt in strijd met de geest van het spel als daar steeds op teruggekomen kan worden.”

5 miljoen

Banketbakker Van den Hurk stond in 2013 in de finale van Miljoenenjacht en ging naar huis met 125.000 euro. Een aardig bedrag, maar dat had veel meer kunnen zijn. In zijn eigen koffer had Arrold 5 miljoen zitten. Daarna sleepte de zaak zich vier jaar voort, en dat gaat nu nog wel even door.

Gerechtshof

Plasman -die de zaak kosteloos op zich heeft genomen- geeft niet op, hij denkt er toch nog wat uit te kunnen halen voor zijn klant en wil in een bodemprocedure horen wat het Gerechtshof van de zaak vindt.

 

Meer over