Giel Beelen weg bij 3FM

16 augustus 2017 15:01 | informatief | Door Televizier

Vanaf september zal 3FM boegbeeld Giel Beelen niet meer te horen zijn op 3FM. Volgens de zender gaat het om een gezamenlijke beslissing.

Giel Beelen maakte jarenlang de dienst uit in de ochtenduren op 3FM, vorig jaar nam hij afscheid om radio te gaan maken in het weekend. Toen werd zijn royale salaris ook een tikje naar beneden bijgsteld. Maar die verhuizing naar de zaterdag en zondag is dus van korte duur. Gisteren werd bekend dat Frank van der Lende uit de middag wordt gegooid en voortaan in het weekend komt te zitten, op de plek van Giel.

Commercieel

Waar en of Giel Beelen vanaf volgende maand radio gaat maken, is niet duidelijk. Misschien dat hij commercieel gaat, al lijken alle goede plekken bij Radio 538 en QMusic bezet. Even afwachten dus. Hopelijk vindt hij ergens een nieuw thuis.

Voortaan veel vrouwen

Het doordeweekse schema van 3FM gaat ook flink op de schop vanaf het nieuwe seizoen: Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen worden de opvolgers van Frank van der Lende van 16.00 uur tot 18.00 uur uur in de middag. Eva Koreman komt van 12.00 uur tot 14.00 uur en Angelique Houtveen is voortaan van 14.00 tot 16.00 uur te horen.

Wat Giel ook gaat doen, we blijven hem altijd dankbaar voor het ontdekken van deze man

Meer over