'Keep pushing'

Humberto Tan reageert op tegenvallende kijkcijfers van zijn talkshow

4 september 2022 14:22 | informatief | Door Esther Hut

© William Rutten

Gisteravond mocht Humberto Tan de weekend talkshows van RTL aftrappen. En waar de talkshows doordeweeks prima bekeken worden, vielen de cijfers van de eerste uitzending van Humberto op Zaterdag viel toch wat tegen.

Humberto op Zaterdag trok gisteravond een schamele 297.000 kijkers en voor RTL-begrippen is dat echt te laag. Maar de presentator geeft de moed niet op en reageert op zijn Instagram op de tegenvallende cijfers.

Keep pushing!

“Niet de score waar we blij van worden. Maar wij, het team, werden wel blij van de sfeer en structuur van het programma. Vanavond wéér en volgende week ook weer. Keep pushing zou Max Verstappen zeggen. En dat is het: keep pushing!”

Ondanks de lage kijkcijfers waren de reacties van de kijkers op de eerste uitzending best wel positief. “Heerlijk een talkshow in het weekend” en “mooie en vermakende uitzending” waren veel gehoorde reacties.

In de herkansing

Vanavond mag Humberto in ieder geval in de herkansing want ook op zondagavond is hij te zien met zijn talkshow. Maar uiteindelijk weten we natuurlijk pas na een paar uitzendingen of het echt een succes is of niet.

Humberto op Zondag is vanavond te zien op RTL 4 om 21:47 uur.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan)

Meer over