Leontine Borsato en Dennis van der Geest presenteren Bonje met de Buren

15 juni 2017 09:53 | informatief | Door Televizier

© Max / Roy Beusker

Bonje met de buren komt terug met twee nieuwe presentatoren. Vanaf komend najaar nemen Leontine Borsato en Dennis van der Geest het stokje over van Jochem van Gelder en Patty Brard. 

Na twee jaar is Bonje met de buren weer op de buis. In het programma gaan Leontine en Dennis op pad om burenruzies op te lossen. In het vorige seizoen liepen de emoties vaak hoog op tussen de buurtbewoners:

Zonde

Volgens Dennis is communiceren dé oplossing: ‘‘Ik heb wel eens een keer een dingetje gehad met mijn buren. Als je dat daarna gewoon uitspreekt, dan ben je hartstikke blij. Als je dat niet doet, dan groeit dat steeds meer. Dan woon je naast elkaar en kijk je elkaar niet meer aan of je loopt te schelden tegen elkaar. Dat is natuurlijk hartstikke zonde’’, zegt de oud-judoka tegen Shownieuws.

Lees ook: Kees gaat los in Bonje met de buren.

Sussen                

Bonje met de buren is oorspronkelijk een RTL4-programma. Vier seizoenen lang probeerden John Williams en Natasja Froger de ruziënde buren te sussen. In 2014 verhuisde het programma naar SBS 6, met Jochem van Gelder en Patty Brard als nieuwe presentatoren. Jochem gaat de zender binnenkort verlaten, omdat hij niet genoeg kansen krijgt om goede programma’s te maken.  

Meer over