Maan lastiggevallen bij optreden in Staphorst

Maan is lastiggevallen tijdens een optreden in Staphorst. De 20-jarige zangeres kreeg seksistische leuzen als ‘daar moet een piemel in’ naar haar hoofd geslingerd.

Bij een optreden in Staphorst werd ‘daar moet een piemel in’ geroepen door een aantal mannen. In een fimpje op Dumpert lijkt Maan overstemd te worden door de mannen, maar daar wil de eigenaar van het uitgaanscentrum niets van weten. “Dit gebeurde tussen het eerste en tweede nummer door. Maar ze kregen de rest van de zaal niet mee. Kijk, als je met z'n drieën naast mekaar gaat staan en dan gaat filmen, dan klinkt dat wat harder ja.'' Tekst gaat verder onder de video.

‘Complimenten’

De eigenaar, Henri Kisteman, had het moment zelf niet door. “Toen ik vanochtend over het filmpje hoorde schrok ik wel even. Maar ik heb mijn portiers, de dj en de manager van Maan gebeld en geen van allen was het opgevallen. De manager gaf juist complimenten over het verloop van de avond.”

Streakergrap

Het is niet de eerste keer dat Maan wordt lastiggevallen door seksistische leuzen en ‘grappen’. Eind vorig jaar barstte de zangeres in huilen uit bij een streakergrap van Radio 538-dj Frank Dane. “Er stond ineens een blote piemel voor me”, stamelde de zangeres toen.

Meer over: