Rob Bolland zegt dat Beste Zangers hem weigert omdat hij terminaal is

29 juni 2022 13:49 | informatief | Door Irma Tomas

© ANP
Volgens Rob Bolland mag hij niet meedoen aan Beste Zangers omdat hij terminaal is. En dat terwijl deelname aan het populaire programma de laatste wens is van de zanger. 

Rob vertelt in de Telegraaf dat hij van de producent van Beste Zangers te horen kreeg dat deze 'deelname van iemand die doodziek is niet ethisch vond'. Frank Timmer is de producent over wie het hier gaat. Hij ontkent dat het gesprek zo is gegaan. 

Ongelooflijk naar

Timmer vermoedt dat hij zich misschien 'verkeerd' heeft uitgedrukt. "Dat spijt mij. Robs ziekte is bij de beoordeling of hij mee mocht doen, niet ter sprake gekomen. Hij is gewoon nooit gevraagd en dus hebben we het daar ook niet over gehad. Meer kan ik er niet van maken. Ik vind het ongelooflijk naar en triest dat Rob teleurgesteld is en dat zeker in deze fase van zijn leven. Maar ik kan er niets meer aan veranderen."

Lees ook: De deelnemers aan Beste Zangers 2022

You're in the Army Now

Ferdi Bolland, de broer van Rob, doet het komende seizoen wel mee aan het populaire liedjesprogramma. Ferdi en Rob waren ooit wereldberoemd als Bolland & Bolland. Ze zongen, schreven liedjes en produceerden nummers voor anderen. Het door de broers geschreven You're in the Army Now van Status Quo was een van hun grootste hits.

Meer over