SBS laat BN'ers afvallen

14 augustus 2017 15:07 | informatief | Door Televizier

SBS 6 wil Nederland 1 miljoen kilo dunner laten worden. Het goede voorbeeld wordt gegeven door 5 afvallende BN'ers.

Het is de bedoeling dat onbekende Nederlanders daardoor ook zin krijgen in een potje lijnen en dat iedereen op het eind slank is. Volgens SBS moeten de BN'ers de katalysator worden van het project.De BN’ers maken de kijker deelgenoot van hun strijd. Alle methodes en di√ęten zijn geoorloofd. We zien hun worstelingen: van de weegmomenten en de euforie als ze zijn afgevallen, tot de frustratie als er na een week afzien toch weer een kilo aanzit.”

Bekende winkelketen

De onbekende Nederlanders kunnen zich inschrijven en laten wegen bij sportscholen of bij een bekende winkelketen. SBS verbindt ook een goed doel aan het project. „Voor elke kilo die de deelnemers kwijtraken, gaat er een bedrag naar een goed gezondheidsdoel. Na afloop voelen de deelnemers zich dus niet alleen gezonder, maar ook beter: ze hebben bijgedragen aan een enorme donatie!”

Welke 5 BN'ers?

De inspiratie voor dit dieetprogramma zou kunnen komen van de actie die Linda de Mol begin dit jaar op touw zette. Zij wilde een paar kilo kwijt en inspireerde haar lezers ook mee te doen. Wie de 5 BN'ers zijn die volgend jaar meedoen met het afvalprogramma is nog niet bekend. Suggesties zijn van harte welkom.

Meer over