SBS6 geeft Irene Moors volgend jaar vijf programma's

18 december 2017 14:16 | informatief | Door Televizier

© SBS/Nick van Ormondt

Irene Moors hoeft zich niet te vervelen in 2018. SBS6 zet de presentatrice behoorlijk aan het werk met maar liefst drie nieuwe programma's. 

In een interview met De Telegraaf blikt Irene (50) terug en vooruit. Ze komt tot de conclusie een veelbewogen maar stressloos kroonjaar achter de rug te hebben. 

Geen stress

Irene vertelt in de krant dat ze haar vijftigste verjaardag als een mooi moment zag om te beseffen dat ze een mooi leven leidt: "Op deze leeftijd laat je je niet zo snel meer gek maken, heerlijk is dat." Traditiegetrouw gaat Irene de laatste weken van het jaar op reis naar een zonnig oord voor rust en bezinning: "Tegen de tijd dat het echt Kerst is, ben ik op vakantie. Met uitzicht op een blauwe baai ga ik dan terugblikken en vooruitkijken."

Lekker druk

Die rust is wel nodig, want broodheer SBS6 zet Irene in 2018 flink aan het werk. Naast haar late night talkshow Naar bed met Irene en de kennisquiz De perfecte vraag mag ze volgend seizoen maar liefst drie nieuwe programma's voor haar rekening nemen. Daarnaast werkt ze voor RTL 4 met Carlo Boszhard aan een nieuwe reeks TV kantine

Lees ook: Irene laat verrassende kanten van zichzelf zien in de TV Kantine

Meer over