Sylvia Geersen hartstikke boos op EO

1 december 2017 09:57 | informatief | Door Televizier

© ANP

Model Sylvia Geersen vindt dat de EO over haar rug kijkcijfers probeert de scoren voor het programma Adieu God. De omroep vertelde donderdag in een persbericht dat Sylvia een miskraam heeft gehad.

En dat is zulke gevoelige informatie dat Sylvia graag wil dat de kijkers het uit haar eigen mond hadden gehoord. Het model zegt in een Instagram-bericht dat ze de werkwijze van de EO schandalig en respectloos vindt.

Depressief

In het persbericht van de EO stond de volgende tekst: 'In gesprek met Tijs (van den Brink, red.) vertelt Geersen onlangs een miskraam te hebben gehad. ‘Ik ben daar heel depressief van geworden. Toen dacht ik: laat het allemaal maar. Ik woonde op zolder bij mijn vader, want ik had geen huis meer’. Door ‘verschrikkelijk te bidden’ is Geersen er weer bovenop gekomen. ‘Ik zei tegen God: ik hoef geen fame, ik hoef niet rijk te zijn, als ik maar weer gelukkig ben. De volgende dag voelde ik een enorme kracht en kreeg ik dit huis!’'

Jehova's Getuigen

In hetzelfde persbericht staat trouwens dat de 32-jarige Geersen, die beroemd werd dankzij Holland's next topmodel, voor haar 40ste toe wil treden tot de Jehova's Jetuigen. 'Wat mij weerhoudt is mijn levensstijl. Ik rook nu nog bijvoorbeeld, daar moet ik dan echt mee stoppen. Ik ben altijd met mezelf in strijd. Ik wil heel graag het goede doen, ik wil zo graag naar de zaal (de kerk van de Jehova’s Getuigen, red.) maar ja, dan ben ik de avond ervoor weer wezen stappen. Of dan wil ik toch weer roken’.

Adieu god met Sylvia Geersen wordt zondag 3 december om 23.45 uur uitgezonden op NPO 2

 

Meer over