Waylon boos op Peter R. en Marc van der Linden

8 Januari 2018 11:06 | informatief | Door Televizier

© KRO

Peter R. de Vries en Marc van der Linden hebben op hun falie gekregen van Waylon. Het vriendje van Bibi Breijman vindt dat de heren de burn-out van Bibi niet serieus genoeg nemen.

Toen bij RTL Boulevard de burn-out van Bibi Breijman werd behandeld leken Peter R. de Vries en Marc van der Linden de klachten van de huilende vlogster niet erg serieus te nemen. Marc van der Linden vond dat Bibi wel heel erg mooi was uitgelicht voor iemand die was ingestort en Peter R. de Vries zei dat Bibi maar een andere levensinvulling moet zoeken. “We moeten er niet al te dramatisch over doen. Als je 24 jaar bent en je hebt een burn-out, dan zit je gewoon in het verkeerde vak.

Domheid

Waylon, die sinds een paar maanden een relatie heeft met Bibi reageerde als gestoken op de kritiek: „De lacherige arrogantie die deze twee heren hadden over iets waar ze beiden geen weet van hebben en het advies om dan maar iets anders te gaan doen getuigt van een domheid die ik lang niet heb gezien van twee gerespecteerde volwassenen…”

Muppetshow

En onze toekomstige Eurovisie Songfestival-inzending ging nog even door... Niemand heeft een alibi nodig voor de manier waarop hij of zij zich voelt en die innerlijke strijd is iets wat van jezelf is… Niemand zit te wachten op een omhooggevallen politieagent of een hielenlikker voor advies! Laat dit maar aan mensen over die daadwerkelijk begaan zijn of professioneel genoeg om dit te beoordelen… Ga lekker solliciteren bij de Muppet Show!


Meer over