Mark

Zoon Peter Gillis overvallen in vakantiepark

8 november 2021 09:45 | informatief | Door Irma Tomas

© Wessel de Groot
De zoon van vakantieparkkoning Peter Gillis, Mark, is in de nacht van zaterdag op zondag overvallen door drie mannen. Dat gebeurde op een van de vakantieparken van de familie, Prinsenmeer in Ommel.

Mark (op de foto tweede van rechts) kwam net aan bij zijn chalet toen hij door drie mannen werd overmeesterd. Hij werd geslagen en geschopt en de mannen doorzochten het huisje op zoek naar waardevolle spullen. Wat de overvallers precies hebben meegenomen, is nog niet bekend. 

Ziekenhuis

Mark Gillis is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. RTL Boulevard sprak met vader Peter, maar die kon niet veel commentaar geven in verband met het lopende onderzoek van de politie. Hij liet wel weten dat het niet zo goed gaat met Mark. 

Massa is Kassa

Er gaat geen week voorbij zonder nieuws over de familie Gillis, bekend van de SBS-hit Massa is Kassa. Peter heeft een nieuw vakantiepark gekocht, hij schafte een kasteel aan, er is net een biografie over hem uit en hij staat op een dodenlijst en vriendin Nicol heeft een kinderwens. Maar dit moet wel een van de dieptepunten zijn voor de welvarende familie. 

Meer over