De TV van gisteren: 1,1 miljoen voor bizarre aflevering Ontvoerd

Normaal gesproken krijgt John van den Heuvel te maken met moeilijke taferelen in Ontvoerd. Dat was dinsdagavond wel anders. En daar begreep helemaal niemand iets van.

John ging in deze aflevering van Ontvoerd met een andere John naar Cuba omdat diens zoon Jonathan van anderhalf daar twaalf jaar geleden door zijn moeder naartoe was ontvoerd. Jonathan werd gevonden en de jongen nam vader John vervolgens mee naar moeders. Gek genoeg werd vader daar allerhartelijkst ontvangen door zijn ex-vrouw en werd het een gezellige reünie. 

Andere kijkers zagen juist de schoonheid van de ontmoeting.

De rijdende rechter wordt vervolgd

Nog meer kijkers dan voor Ontvoerd waren er voor De wereld draait door (1,4 miljoen), GTST (1,3 miljoen) en De rijdende rechter wordt vervolgd (1,2 miljoen). Daarin ging Jetske van den Elsen weer langs bij de familie Van der Schaaf in Medemblik die last had van de kook- en sigarenlucht van de buren.

Deurwaarders

Op RTL 5 begon een nieuw seizoen Deurwaarders: betalen of leeghalen met een hele aardige 373.000 kijkers. Het is ook een stuk beter dan Rappers achter de tralies dat tot vorige week op hetzelfde tijdstip werd uitgezonden en slechts 45.000 kijkers trok. En die werden niet vrolijk van wat ze zagen.

Meer over:

Reageren