De TV van gisteren: 1,4 miljoen voor Spoorloos Extra

27 juni 2017 08:31 | kijkcijfers | Door Televizier

© Daniel Ashes/KRO

De uitzending van Spoorloos Extra speelde zich af in Colombia maar had toch niks met de ontvoering van Derk Bolt en zijn cameraman in hetzelfde land te maken. Toch waren de twee wel even te zien.

Vooraf vertelde Derk dat hij iedereen zeer bedankte voor het meeleven en dat we in een komende aflevering van Spoorloos meer zullen horen over de ontberingen van het tweetal. Het werd gewaardeerd door de bijna 1,4 miljoen kijkers.

Groeten van Max

Groeten van Max deed het weer prima met ruim 1,2 miljoen kijkers. Daarin was Ellie te zien die een dure groepsrondreis naar Cuba had gemaakt. Ze had met de reisorganisatie afgesproken dat terplekke een Nederlands sprekende gids aanwezig zou zijn, maar die was er niet. En dus begreep Ellie helemaal niets van wat er werd verteld. Ze kon op weinig begriep rekenen van de mensen thuis.

Mr. Frank Visser rijdt visite

In Mr. Frank Visser rijdt visite (984.000 kijkers) ging het over zogenaamd snippergroen. In heel Nederland zijn gemeenten druk met het verkopen van kleine stukjes grond waarvan bewoners dachten dat ze de eigenaar waren. In het plaatsje Opdam ging het om een stel kleine voortuintjes die ineens afgerekend moesten worden à 165 euro per m2. Huren à 20 euro per jaar mocht ook.

Meer over