De TV van gisteren: 2,3 miljoen zien dat PSV overwintert in de Champions League

PSV redde dinsdag een beetje de eer van het Nederlands voetbal. De Einhovenaren overwinteren dankzij een overwinning tegen CSKA Moskou in de Champions League

Dat het Nederlands voetbal er beroerd voorstaat is geen geheim, we konden een klein succesje dus goed gebruiken. Dat kwam van PSV dat thuis in het Philips Stadion CSKA Moskou van zich wist af te houden. Het is voor het eerst in negen jaar dat PSV de achtste finale van de belangrijkste Europese competitie speelt.

Verslaafd

De laatste aflevering van Verslaafd was een pittige. De 33-jarige Bart was verslaafd aan alcohol, wiet en crack en hij had helemaal geen trek in Peter van der Vorst en consorten. Bart was agressief, wilde niet op televisie maar ging uiteindelijk toch naar een afkickkliniek.

Toch vonden de meeste kijkers Bart maar een naar type.

Real Men

De heren van Real Men (741.000 kijkers) komen steeds dichter bij hun doel, de triatlon. In de aflevering van dinsdag zagen we dat Tim afviel met een blessure, maar de rest van de mannen gaat nog steeds als een speer. En gelukkig verliezen ze wel kilo's maar niet hun gevoel voor humor.

Reageren