De TV van gisteren: 3.2 miljoen kijkers zien ontknoping WIDM

De ontknoping van Wie is de mol?, die live werd uitgezonden vanuit het Amsterdamse Vondelpark, is regulier door 3.2 miljoen mensen bekeken. Vorige week keren er 2.54 miljoen mensen.

De kijkers zagen dat Jan Versteegh bekendmaakte wat zijn ware identiteit in het spel was. Hij was namelijk de mol en niet de andere overgebleven kandidaten Olcay of Ruben. Laatstgenoemde won het programma en ging met 17.750 euro naar huis. Uiteraard werd er ook via Twitter volop meegeleefd met het spannende slotstuk van NPO 1.

Lees ook: Jan Versteegh is de Mol van 2018

Weet ik veel

RTL 4 ging de strijd met Wie is de mol? weer aan met het programma Weet ik veel. Uiteraard kon de televisiequiz niet tippen aan het programma op NPO 1, maar toch keken er een keurige 1.2 miljoen kijkers naar de quiz die wordt gepresenteerd door Linda de Mol. Vanaf de bank werd er weer lekker meegedaan.

Ik vertrek

NPO 1 wist uiteraard ook weer volop te scoren met Ik vertrek. Dit keer werd er teruggeblikt op twee eerdere uitzendingen. In beide gevallen waren de gezinnen nu in ieder geval nog in het land van de oorspronkelijke bestemming en waren er nog geen echtscheidingen of grote teleurstellingen aan te pas gekomen. Ruim 1.7 miljoen kijkers zagen het.


Meer over:

Reageren