De TV van gisteren: 3,2 miljoen voor De Luizenmoeder

Het ongelooflijke succes van De luizenmoeder blijft voortduren. Deze week trok de comedyserie 3,2 miljoen kijkers. Dat is iets minder dan vorige week.

Toen keken nog 3,4 miljoen mensen naar Juf Ank en consorten, maar ook 3,2 miljoen is natuurlijk nog steeds geweldig veel. Deze week ging het in De luizenmoeder over seksuele voorlichting voor de kleuters en dat leidde tot veel discussie.

Uiteindelijk werd besloten om seks speciaal knuffelen te noemen.

Door het hart van China

In Zuid-Korea op de Olympische Spelen werd de 500 meter bij de dames verreden en dat werd een Aziatisch feestje. De dames trokken 2,5 miljoen kijkers. Naar de teamachtervolging bij de heren keken 2 miljoen mensen. Tussen het geweld van De luizenmoeder en de Olympische Spelen trok Ruben Terlou bijna 1,3 miljoen kijkers met Door het hart van China.

College Tour

Bij de commerciële zenders werd beduidend minder goed gescoord dan bij de Publieke Omroep. Het eerste programma staat op plek 13 in de Kijkcijfer top 25 en is de serie Soof op RTL 4 met 914.000 kijkers gevolgd door Moordvrouw met 885.000. SBS moest het hebben van Paleis voor een prikkie dat het prima deed met 874.000 kijkers. Terug bij de Publieke Omroep was College Tour een hit: de aflevering met Klaas Dijkhoff trok maar liefst 911.000 kijkers. Helaas was interviewer Twan Huys volgens veel kijkers niet erg in vorm.

 

Reageren