De TV van gisteren: 881.000 kijkers voor seizoensfinale Celblok H

De laatste aflevering van de spannende gevangenisserie Celblok H, waarin Suus Kramer (Isa Hoes) de grote heldin was, wist zo'n 881.000 kijkers te trekken. 

Er gebeurde veel in de seizoensfinale van het derde seizoen van Celblok H. De directeur van de gevangenis die psychisch niet in orde is draaide door, er brak een brand uit en er was een baby kwijt. En dat was spannend. 

 Het was zelfs zo goed dat ze hopen op een vierde seizoen.

Droomhuis op Curaçao

Ook de tweede aflevering van Droomhuis Gezocht trok veel bekijks met 1.695.000 kijkers. Dit keer ging presentator Sybrand Niessen met de op Curaçao geboren Jannie en haar dochter Caroline op zoek naar een veilig huis dicht bij zee. En het aanzicht van het zonnige Antiliaanse eiland zorgde voor de nodige jaloezie.

Alleen was niet iedereen het eens met Jannie haar gedrag. 

En al leek het vorige week nog dat Sybrand Niessen de alcohol had afgezworen, werd er deze aflevering toch weer een lekkere neut gedronken. 

Selfie in DWDD 

De NPO1-programma's scoorden goed. Radar trok 1,6 miljoen, Dokter Deen 1,4 miljoen en DWDD 1,6 miljoen kijkers. En er gebeurde iets opmerkelijks in De Wereld Draait Door. Tafelgast Woodie Smalls besloot Matthijs te onderbreken voor een selfie. En het tv-publiek kon dat wel waarderen.

 

Reageren