De tv van gisteren: 959.000 voor de lollige Real Men

Beau van Erven Dorens lijkt eindelijk een programma te hebben gevonden dat hem past als een handschoen. Zijn nieuwe show Real Men trok bijna 1 miljoen kijkers. 

In Real Men gaan vijf iets te dikke, bier drinkende, conditieloze mannen uit de provincie trainen voor een triatlon. Sloper Remy, vrachtwagenchauffeur Maikel, stukadoor Calle, fietsenmaker Dennis en glazenwasser Tim. In de eerste aflevering werden de heren voorgesteld en ze vielen goed in de smaak bij de Nederlandse kijkers. 

De echte mannen kregen te maken met hun personal trainer Guy, die ze gaat klaarstomen voor de helse triatlon. De strak afgetrainde Gy deed het een stuk minder goed bij de mensen thuis. 

Sinterklaasjournaal

Het Sinterklaasjournaal scoorde op dag twee nog beter dan maandag, het veelbesproken kinderprogramma ging over de miljoen kjikers heen. Kijkers klaagden dit keer niet over de kleur van de Pieten maar over de zogenaamde witte wieven die hun intrede deden. De heksen zouden veel te griezelig zijn voor de tere kinderzieltjes. 

Anderen vonden dat dan weer een tikje overdreven. 

Verslaafd! 

Het best bekeken programma op primetime was Verslaafd!, dat bijna 1,4 miljoen kijkers trok. Tineke probeerde hierin van haar al twintig jaar durende alcoholverslaving af te komen en dat ging haar verdraaid gemakkelijk af. 

Een kijker had een tip voor presentator Peter van der Vorst. 

Meer over: