De TV van gisteren: Aardig begin voor de serie Papadag

30 november 2017 08:40 | kijkcijfers | Door Televizier

© Elmer van der Marel /AVROTROS

De nieuwe komische dramaserie Papadag zit een beetje weggestopt op NPO 3 maar werd daar toch gevonden door 532.000. Helemaal geen slechte start.

Papadag gaat over een stel zeer verschillende vaders in de stad die allemaal hun best doen om een goede vader te zijn en elkaar steunen met een What's app-groepje. De meeste kijkers konden de avonturen van de vaders wel waarderen.

Voor sommige kijkers werkte Papadag prima als voorbehoedsmiddel.

DWDD

Na het Journaal (2 miljoen) en het RTL Nieuws van half acht (1.27 miljoen) werd DWDD het best bekeken programma van de avond met 1.25 miljoen kijkers. Zij zagen Georgina Verbaan en Anousha Nzoume die kwamen vertellen waarom Zwart Piet racistisch is. Maar of dat nou zo goed uitpakte...

Van A naar B

RTL 4 had een redelijke avond, vooral dankzij Van der Vorst ziet sterren (1 miljoen), deze week ging Peter op bezoek bij Guido Weijers en Thierry Baudet. Daarna keken nog eens 968.000 mensen naar Herrie in de Druiventros. Op SBS 6 werd Team vermissingen het best bekeken (693.000). Van A naar B deed het op NPO 1 prima met 1 miljoen kijkers. Katja Schuurman en Daan Nieber waren in Albaniƫ en Bosniƫ en dat maakte indruk.

Meer over