Kijkcijfers dinsdag 17 maar 2020

De tv van gisteren: Alweer topcijfers voor De Wereld Draait Door

18 Maart 2020 08:41 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Benjamin Kamps
DWDD had al nooit te klagen over de kijkcijfers maar sinds de coronacrisis kijken alleen maar meer mensen naar Matthijs van Nieuwkerk en zijn De wereld draait door
Maandag had de talkshow een absoluut record te pakken met 3,9 miljoen kijkers, dinsdag keken 2,2 miljoen mensen naar DWDD en dat is de op een na best bekeken aflevering ooit. Blijkbaar vinden veel mensen steun bij Matthijs van Nieuwkerk. 

Troost TV

Ook het door Paul Haenen en DWDD bedachte Troost TV sloeg aan. Laat op de avond werd Love letters met Linda de Mol uitgezonden op NPO 3. De uitzending trok 174.000 kijkers en kijkers waren enthousiast. 

Topdokters

Net zoals eerdere dagen trokken vooral de actualiteitenprogramma's veel kijkers. Het Journaal van 20.00 uur trok bijvoorbeeld 3,3 miljoen kijkers. Op primetime scoorde Opsporing verzocht 1,5 miljoen kijkers, GTST kwam ook over de 1 miljoen heen. SBS 6 deed het ook goed met 850.000 kijkers voor Paleis voor een prikkie. Het nieuwe seizoen van Topdokters (een uur vroeger uitgezonden dan gepland) was goed voor 674.000 kijkers. 

Meer over