Kijkcijfers maandag 13 september 2021

De TV van gisteren: André en Janny verslaan Martien

14 september 2021 08:18 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© Omroep MAX

Maandagavond namen André van Duin en Janny van der Heijden het met Denkend aan Holland op tegen Martien Meiland met zijn Chateau. Het werd een overwinning voor het koppel.

Bij Omroep MAX waren André en Janny voor de tweede dag op rij een kijkcijferhit, want nadat zondag Heel Holland Bakt Nog Een Keer al hoge ogen gooide, deed het duo het een dag later nog even dunnetjes over. In de laatste aflevering van het seizoen vaarden André en Janny door Overijssel.

Chateau Meiland

In Chateau Meiland ging het vooral over een Japans toilet. Want voor Martien en zijn dochter Maxime is het een hele belevenis met angstige momenten om oog-in-oog te staan met het Oosterse product. Ze hebben angst voor ‘de sproeifunctie om de derrière schoon te spoelen’. Gelukkig kunnen ze de billen daarna ook weer droog laten blazen. Erica gaat geen uitdaging uit de weg en dat leverde weer hilarische beelden op. Echt lang kunnen ze niet van hun potje genieten natuurlijk gezien de aankomende verhuizing.

RTL4 

Naast Denkend aan Holland, Chateau Meiland en de journaals kwam Radar als enige programma maandag nog boven het miljoen uit. Kopen zonder kijken moest het op RTL4 met 967.000 kijkers doen.

Meer over