Kijkcijfers maandag 2 mei 2022

De TV van gisteren: geen vliegende start voor Beau

3 mei 2022 09:36 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© RTL

Het seizoen van Eva Jinek is voorbij en dus nam Beau van Erven Dorens gisteren het stokje van haar over op RTL 4. De talkshow kende met 580.000 kijkers geen vliegende start.

Beau trapte af met een uitzending over het NK vliegtuigjes vouwen, opmerkelijke paringsrituelen van dieren, de dood van Pim Fortuyn en de chaos op Schiphol.

Uitstel van Executie

Gisteren was de laatste reguliere aflevering van Uitstel van Executie te zien op RTL 4. Martijn Krabbé wist hiermee 840.000 kijkers te trekken. Volgende week is er een terugblik met compilaties van de afgelopen jaren te zien. Daarna is het - na veertien seizoenen - definitief over en uit voor het hulpprogramma.

Chateau Bijstand

De 971.000 kijkers van Chateau Bijstand op SBS6 waren getuigen van een romantisch moment: Leroy vroeg Maxime ten huwelijk. Na een zee van lieve woorden stelde Leroy dé vraag aan Maxime, waarop ze gelijk 'ja' zei. Achteraf bleek dat Martien en Erica in het complot zaten, zij toverden het bijstandshuis namelijk om naar een romantische setting voor het aanzoek. Kijkers smolten weg bij dit romantische tafereel.

Meer over