KIJKCIJFERS VAN VRIJDAG 1 MEI 2020

De TV van gisteren: Bed & breakfast weer best bekeken

Het gaat lekker met Bed & breakfast op de vrijdagavond bij NPO 1. Voor de derde week op rij scoort het als best bekeken programma van de vrijdagavond.
Dat Nederland zit te wachten op de logeerpartijen in elkaars onderkomen wisten we al een paar weken, want de kijkcijfers zijn enorm goed te noemen. Ook deze week was dit weer het geval. In totaal keken 1.64 miljoen mensen naar het programma en dat zijn er net zoveel als vorige week, toen het ook bovenaan de lijst stond. Op Twitter werd uiteraard gretig meegeleefd met de kandidaten.

Op 1 en Jinek

De vraag naar actualiteit is nog steeds erg groot. Dat is goed te zien aan de kijkcijfers van de talkshows. Op1 wist op NPO 1 1.04 miljoen kijkers te trekken en Jinek scoorde op RTL 4 iets beter, namelijk 1.27 miljoen. Ook M, de talkshow om 19.00 uur op NPO 1, deed het goed. Er keken 950.000 mensen naar. In alle shows ging het uiteraard volop over corona. Dat gebeurde ook in het Gesprek met de minister-president. Er stemden 1.28 miljoen mensen op af.

The Voice Kids

Op RTL 4 wist ook The voice kids mooie kijkcijfers te scoren. Vorige week waren er 1.4 miljoen kijkers en deze week waren het er 1.32 miljoen. Op Veronica keken veel mensen naar Veronica Inside. Er zaten 719.000 mensen op de bank om naar de heren te luisteren. De enige twee programma's van SBS6 in de kijkcijferlijst top 25 zijn Hart van Nederland (476.000) en Thank you for the music (401.000).

Meer over: