De TV van gisteren: Bijna miljoen voor Buch Buiten de Bajes

6 januari 2017 08:44 | kijkcijfers | Door Redactie Televizier

Nicole Buch volgt in Buch buiten de bajes zware criminelen die hun straf hebben uitgezeten. Ze trok daarmee een hele respectabele 975.000 kijkers.

Buch volgt in Buch buiten de bajes criminelen die op het zogenaamde Top600 lijstje staan, dat zijn de zwaarste criminelen van Amsterdam. Ze praat ook met slachtoffers en hulpverleners. Nicole Buch sprak ook met de man die haar en haar inmiddels overleden man Menno thuis had overvallen.

De maatschappij steekt veel moeite in de criminelen om ze weer op het rechte pad te krijgen, maar daar had de kijker thuis niet veel beprip voor.

Bouwval gezocht

Ook Bouwval gezocht met Natasja Froger en Bob Sikkes was terug van weggeweest bij RTL 4 en scoorde 940.000 kijkers. In deze aflevering wilden Niek en Eva een oud studentenhuis in Utrecht opknappen. Niek had daar veel en uitgesproken ideeën over en werkte de aannemer op de zenuwen. Hij werkte niet alleen de aannemer op de zenuwen.

MolTalk the kick-off

Wie is de Mol? begint zaterdag en daarom werd op NPO 3 de aftrap van MolTalk uitgezonden. Bijna alle deelnemers van de Mol ooit waren aanwezig, maar veel kijkers ontbraken nog. 389.000 dompelden zich alvast onder in de wereld van de Mol. Het was nog wel even wennen aan Chris Zegers, een van de twee nieuwe presentatoren van MolTalk.

Maar er was ook waardering.

Meer over