De TV van gisteren: &Chantal; start met 1,2 miljoen kijkers

29 Oktober 2017 08:46 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

De nieuwe show van Chantal Janzen trok zaterdagavond ruim 1,2 miljoen kijkers. Daarmee is de personalityshow van RTL 4 niet het best bekeken programma van de dag.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Toch kan Chantal tevreden zijn over de start van haar programma &Chantal. In de lijst met best bekeken programma's hoeft ze enkel de samenvattingen van de Eredivisie, het Journaal van 20.00 uur en Oh, wat een jaar! voor zich te dulden. Op Twitter was overigens nog niet iedereen onverdeeld enthousiast.

Oh, wat een jaar!

RTL 4 had op de zaterdagavond ook het best bekeken programma. Naar Oh, wat een jaar! keken ruim 1,5 miljoen mensen. Dit keer stond in de show van Linda de Mol het jaar 1965 centraal. Te gast waren Joke Bruijs en Jan Keizer. Ook de teamcaptains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge waren uiteraard van de partij. Vorige week trok het programma overigens nog 1,8 miljoen kijkers.

Dwars door de week

Dwars door de week, dat op NPO 1 wordt uitgezonden, trok zaterdagavond 852.000 kijkers. Daarmee moet het genoegen nemen met een achtste plek in de dag top 25. In de nieuwsquiz, die wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand, worden onder meer de nodige imitaties opgevoerd. De meningen daarover zijn verdeeld.

Meer over