De TV van gisteren: De Luizenmoeder neemt afscheid met 3,2 miljoen

De laatste De luizenmoeder van dit seizoen stelde niet teleur met een geweldige 3,2 miljoen kijkers. En daarmee moet de comedyserie wel een van de best bekeken programma's van 2018 worden.

Volgende week volgt alleen nog een aflevering met bloopers en daarna is het heel lang wachten op het tweede seizoen. In de laatste aflevering van De luizenmoeder werd het schooljaar afgesloten met een circusfeest en werd directeur Anton bijna gewipt.

Als je alles hebt gehad en Stelletje pottenbakkers

Daarna was het tijd voor wat tweede afleveringen. Die van Als je alles hebt gehad, de talkshow van Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts op NPO 1 en Stelletje pottenbakkers! met BN'ers die een wedstrijdje pottenbakken doen. Beide programma's wisten de kijkers van vorige week nagenoeg vast te houden. Als je alles hebt gehad kreeg vorige week veel kritiek toch keken deze aflevering 927.000 mensen tegen vorige week 991.000.

Stelletje pottenbakkers! werd vorige week gezien door 692.000 mensen, daar waren deze week nog een respectabele 670.000 van over.

Moordvrouw

Behalve van De luizenmoeder moest ook afscheid genomen worden van Moordvrouw. De politieserie met Wendy van Dijk deed dat met een mooie 1,2 miljoen kijkers.

Reageren