Kijkcijfers woensdag 7 augustus 2019

De TV van gisteren: De Slimste Mens veruit het populairst

8 Augustus 2019 08:40 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Stijn Ghijsen/KRO-NCRV
De slimste mens is de hele zomer al razend populair en woensdag was het niet anders. De kennisquiz trok 1,4 miljoen kijkers.
De deelnemers woensdag waren Hannah van Binsbergen, Kasper van der Laan en Laura van der Haar. Niet direct namen die tot de verbeelding spreken, maar dat maakt de kijker dus niet veel uit. Tocht ontbreekt er dit seizoen het een en ander aan De slimste mens. Er is niemand echt slim en er zijn niet echt uitgesproken types. 

De Opvolgers

Ook Jinek deed het weer prima deze woensdag. De talkshow harkte 910.000 kijkers binnen. De Spel Show met Astrid Joosten deed het ook prima met 870.000 kijkers en Van onschatbare waarde trok 708.000 mensen. De opvolgers op NPO 1 deed het iets minder met 656.000 kijkers, maar presentator Sander Schimmelpenninck krijgt mooie recensies van de kijkers. Woensdag was hij op bezoek bij de familie Lips, o.a. eigenaar van safaripark Beekse Bergen. 

Bed and breakfast

Op het tijdstip van DWDD zijn deze week herhalingen te zien van Bed and breakfast. De aflevering van woensdag trok 653.000 kijkers.  

Meer over